Nieuwe locatie!

Paramedisch centrum Breda West

Afgelopen week heb ik een ontzettend leuk gesprek gehad met Pieter van Ginneke praktijkeigenaar, zijn zoon Michael van Ginneke en Tim Debets van het paramedisch centrum Breda west. Er zijn vier vestigingen in Breda van vooral fysiotherapie in samenwerkig met een ostheopaat, een dietiste en een ergotherapeut. En binnenkort ook met mij!

Oude locatie

Aan de Bastionstraat in Breda huurde ik sinds de start van mijn haptonomiepraktijk een mooie, fijne ruimte, echter met ingang van 1 februari verloopt mijn huurcontract. Daarnaast zag ik helaas weinig collega’s, omdat de meeste bedrijfjes vrijdagavond (mijn werkavond) vrijaf hebben. Dat vind ik erg jammer en daarom ben ik verder gaan kijken.

De start

Vanaf volgende week start ik met het huren van een ruimte aan de Laan van Mertersem 65. De ruimtes zijn er licht en warm en de ontvangstruimte is gelijk links bij binnenkomst (u kunt het maar vast weten).

Bekkencentrum

Het speciale bekkencentrum aan de Badstraat is gespecialiseerd in klachten in en rondom de bekkenbodem. De samenwerking zal dan ook goed zijn voor eventuele vrouwelijke cliënten met bekkeninstabiliteit.

Op hun site schrijven zij zelf over samenwerking: “Om patienten zo goed mogelijk van dienst te zijn, huren op het moment onder andere een dietiste, re-integratiebureau en een osteopaat ruimtes. (binnenkort hoop ik hier ook tussen te staan met ‘praktijk voor haptonomische begeleiding Marlijn van Dalen’)


Het voordeel hiervan is dat er snel geschakeld kan worden tussen de verschillende paramedische disciplines, wat de behandeling ten goede komt.”

Kijk maar eens op de website van paramedisch centrum Breda West op: https://bredawest.nl/

Zeer binnenkort zal ook op mijn contactpagina de informatie worden aangepast naar de juiste locatie. Ook zal er dan weer een routebeschrijving via google maps beschikbaar zijn. Zie daarvoor de pagina contact-en-route