Cadeau

Ik heb een mooi cadeau gekregen van een vriendin! In februari was ik jarig en ze vroeg wat ik wilde hebben. Ik gaf een aantal opties; iets voor mijn kookplezier of misschien een bijdrage voor een designlamp die ik heel graag wil hebben. Uiteindelijk zei ze dat ze zelf iets bedacht had. Tot aan de dag dat ik het feestje gaf kreeg ik een aantal keer een berichtje van haar dat ze zo benieuwd was hoe ik het zou vinden. Ze vond het spannend om te geven.

Nieuwsgierig aangelegd

Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd, maar kon dit toch wel wat temmen. Ik houd namelijk ook heel erg van verrassingen! Ze liet niets los. En ik heb gewacht tot mijn feestje.

Verstopt

Op de dag van mijn feestje kwam ze als een van de eerste gasten en had een groot ding bij zich verstopt onder een kleed. Ik weet dat ze sinds kort een eigen bedrijfje heeft. Ze schildert portretten van dieren en mensen. Ik dacht gelijk ‘yes ze heeft wat voor me geschilderd!’ Op www.dierbaardoek.nl kun je in haar portfolio kijken wat ze allemaal maakt.

Handen

Het zijn twee handen die elkaar vasthouden. Je kunt je er van alles bij voorstellen; ze zouden hand in hand aan het wandelen kunnen zijn of de een wordt ten huwelijk gevraagd door de ander. Er zit voor mij in ieder geval veel ‘gevoel’ in de handen en als ik dat zo zie dan word ik warm vanbinnen. Het lijkt me erg moeilijk om in een schilderij over te brengen dat handen elkaar écht vasthouden, dat ze contact maken met elkaar en zelfs liefde uitstralen.

Kleur

Ze heeft wel tien keer op mijn website gekeken om de juiste kleur van mijn logo te vinden en die ook te verwerken in het schilderij, zo zei vertelde ze me. Ik zie inderdaad het petrol blauwe kleurtje terug en dat maakt het schilderij zeer geschikt om ooit in een eigen praktijk te hangen. Nu in de praktijk van Breda West Paramedisch centrum heb ik geen eigen ruimte en dus staat hij nu te pronken in mijn woonkamer.

Dank je wel!